Logg inn

Nyhet!

Leiligheter i Bulgaria

Vi er begeistret for å kunngjøre at vi nå har to fantastiske leiligheter tilgjengelig for våre kunder. CabinWeb kjøpte 2 leiligheter rett overfor hverandre i 4 og 5 etaje i et 5 etasjes bygg på en norsk resort i Ravda, Bulgaria. Disse har blitt totalrenovert i 2023 og utstråler nå en følelse av hotell-suite.

Enten du ønsker deg en ukes avslappende ferie eller et lengre opphold, er dette en unik mulighet til å oppleve det beste Ravda, Old Nessebar og Sunny Beach har å by på. Ravda Sun Sea Resort er en moderne resort med både svømmebasseng og restaurant som er bygget "av nordmenn for nordmenn" (les mer her: https://www.svartehavet.no), hvor de aller fleste som eier eller leier er nordmenn. Disse leilighetene, med en ideell beliggenhet med passe avstand til både strand, bysentrum og butikker, er perfekt for å skape minner som varer livet ut. Ta kontakt med oss på [email protected] for å få vite mer.

Prisen på kr. 10 000 pr. uke inkluderer flyplass-transport til og fra Burgas, vask av leilighet under oppholdet og utvask, samt rene håndklær annenhver dag.

Firmahytte

CabinWeb ble utviklet ene og alene for det formål å gjøre firmahytter mer tilgjengelig, sikre rettferdig fordeling og avlaste ansvarlig ressurs ved å forenkle administrasjonsarbeidet. 

Vi har alltid vært tro mot dette formålet, så du kan være trygg på at ved å ta i bruk CabinWeb for å administrere og tilgjengeliggjøre firmahytttene deres, så har du de beste forutsetninger for å lykkes. 

Foreningshytter

Selv om CabinWeb ble utviklet for firmahytter har det vist seg at det er veldig liten forskjell på behovene til en fagforening/fagforbund og et firma. Vi har en rekke forbund og organisasjoner som benytter CabinWeb, og som i mange år har vært med å påvirke tjenester og funksjoner som tilbys, som igjen gir de beste forutsetningene for at dere lykkes. 

Verktøy-utleie/-lån

Hvorfor ikke benytte CabinWeb til å administrere utleie/utlån av også andre objekter som dere har tilgjengelig til deres ansatte/medlemmer mm.? Et bestillingssystem vil gi de ansatte forutsigbarhet samtidig som det gir dere en oversikt.

Sikkert, rettferdig og norsk

"Å reise på hytta" er et godt kjent begrep i Norge, og firmahytte er en særegen norsk ansattgode som få andre land kjenner til. For oss i CabinWeb er "å reise på firmahytta" et godt kjent begrep, da vi siden 1997 har gitt våre kunder et sikkert og rettferdig system for fordeling firmahyttene, med en kvalitet i system og kundestøtte i henhold til god norsk standard. 

Økt belegg 
Ansatte sjekke om bedriftens egne ferieboliger er ledige utenom trekningsperioder og kan bestille (og betale for) ledige perioder.

Fleksibel betaling
Kunder kan selv velge om de ønsker å tilby de ansatte forskuddsbetaling via kort, VIPPS eller faktura, eller etterskuddsbetaling via faktura eller lønnstrekk.

Rettferdig tildeling
Fordeling av sesongens leieforhold tar hensyn til de ansattes tidligere bruk, slik at de som ikke har fått leie tidligere stiller foran de som har nytt godt av fordelen tidligere.

Tjenesteutsetting
Som kunde kan du selv bestemmer hvor mye (eller hvor lite) av administrasjonsarbeidet du ønsker å overlate til våre erfarne konsulenter. Hytteservice og regnskaps-tjenester kan også tilbys av vår flinke partner; Polygon.

Fokus på personvern
Både kunder og ansatte skal være trygge på at vi har høyt fokus på personvern og behandling av persondata. Vi jobber kontinuerlig med å bytte ut internasjonale leverandører slik at vi kan garantere at dine data ikke forlater landet. Kart (Google) og kortbetaling (Stripe) gjenstår.