Hvorfor skal du tilby firmahytter?

Firmahytte er et "typisk norsk" fenomen. Hvor gammel denne ordningen er, vites ikke, men med tanke på at de eneste vi vet om som har en liknende ordning, er Island, så kan en begynne å lure om den eksisterte allerede i vikingtiden. Å tilby sine ansatte firmahytter er i seg selv god ansattpolitikk,og at du i tillegg får en skattemessig gevinst for både firma og ansatte, så må vel det gi en ekstra "push" ti l innføre ordningen.

Ved å tilby de ansatte tilgang til CabinWeb sin hyttepool, øker du både trivsel og følelse av tilhørighet hos de ansatte. Undersøkelser viser at firmahytte-tilbud er blant de mest populære ansattgodene, og kan være en katalysator til ansettelser, samt holde på medarbeidere. Om du subsidierer leieforholdet i tillegg, noe som er skattefritt for selskapet, blir du en helt! Se under for noen av fordelene med å bruke CabinWeb.

Gratis!

CabinWeb er gratis for firma som ikke har egne hytter som det skal kjøres trekning på. Billigere enn det kan det vel ikke bli? Om dere ønsker å subsidiere de ansattes leieforhold for å gjøre tilbudet enda mer attraktivt, så er det også mulig.

Attraktiv hyttepool

Gratis tilgang til en kontinuerlig voksende portefølje av ferieboliger i ferieboliger i Frankrike, Italia, Kroatia, Portugal, Spania og til selvsagt her i Norge. Vi order en firmahytte på ditt favorittsted.

Enkel betaling

Betalingsløsningen er utviklet i samarbeid med Stripe, som forresten leverer betalingsløsning til firma som Twitter, Shopify, Facebook og Pinterest. Sikkerhet og fleksibilitet, hånd i hånd.

Automatisk oppdatering

Få hjelp til å holde personal-informasjonen oppdatert med daglig innlesning av personaldata. Få tilsendt fil automatisk den 1. i hver måned som inneholder leieforhold som ble avsluttet i forrige måned, for bruk i lønnsystem og fakturasystem.

Profesjonelle tjenester

Vi har et vidt spekter av tjenester, alt fra systemadministrasjon og brukersupport til hytteadministrasjon, tilsyn og vedlikehold av hyttene deres. Ta kontakt for å få vite mer.

Flotte fotografier

Hvis "et bilde sier mer enn tusen ord", så må vel et profesjonelt bilde selge mer enn tusen ord? Sammen med Inviso, som er foretrukket av de fleste meklere i norge, kan vi få tatt mange flotte bilder av firmahyttene.

"Gratis" strøm

Hva med å utnytte solens energi på hytta? Vår tjeneste CabinWeb Solar inneholder alt fra små "bokser" som gir 1,5 kW klar til bruk fra kr. 15 000,- eks. mva. til store anlegg tilsvarende hus-løsninger til kr. 80 000,- eks. mva.

Smarte produkter*

Vi jobber iherdig med å få på plass en smarthytte-løsning som skal gjøre tilsynet av firmahyttene mye enklere. Automatisk generering av adgangskode som kun er gyldig i leieperioden og overvåkning av lys, varme og vann.

* kommer